Savagear Prey Serisi

Danimarka menşeli Savagear markası ürettiği başarılı sahte yemler sayesinde Avrupa’nın büyük bir bölümünde fanatizm seviyesinde taraftar topladıktan sonra 2012 yılından itibaren ABD ve Avustralya pazarına da girerek dünyanın en başarılı markalarından biri halini aldı. Daha çok turna, tatlısu levreği ve sudak gibi tatlı su avcı balıklarına yönelik ürettiği sahte yemlerle kendisini ispatlamış olan Savagear markasının tuzlu su programı için özel ürettiği “Prey” serisi maket balıklar da başta levrek ve lüfer olmak üzere bir çok yırtıcı balık avında en başarılı maket balıklar arasına girmeyi başardı.

Suda test etme şansı bulduğum Savagear Prey 80 (6 g), Prey 95 (9 g), Prey 110 (14 g) ve Prey 130 (20 g) modellerinin tamamına tam not verdim. Her biri mükemmel aksiyonlara sahip olan bu modeller arasında özellikle çok ciddi atış mesafesine sahip olan Prey 110 ve Prey 130 modellerine hayran kaldım. Bu iki model bundan sonraki levrek ve lüfer avlarımda takım çantamdan çıkartmadığım maket balıkların arasında olacak. Aynı serinin henüz deneme şansı bulamadığım Prey 146 (21 g) modeli de mevcut. Sabır gerektiren bir disiplin olan at-çek yönteminde başarılı olmak için mera, hava durumu ve şans gibi faktörlerin yanında spin takımınızın ucunda takılı olan sahte yeme güvenmeniz ve moralinizin yüksek olması da çok önemli. Savagear Prey serisi sayesinde yeni sezonda gerçekleştireceğim at-çek avlarında oltamın ucundaki yeme olan güvenim ve moralim tam olacak. Umarım şimdilik balıksız fotoğraflarını paylaştığım maket balıkları balıkların ağzında fotoğraflama mutluluğuna da erişebilirim.

Savagear Prey 110 Red Head Flash

Savagear Prey 110 Psyhco Sardine

Savagear Prey 110 Dirty Silver

Savagear Prey 130 Psyhco Sardine

7 Mart 2014 tarihinde Maket Balıklar, Savagear, Savagear Prey Serisi içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. 2 Yorum.

  1. ŞANSINIZ , AVINIZ BOL OLSUN. rATGELE

  2. Bana göre her anlamda çok başarılı sahteler.Çok trofe ler aldım. 🙂 Renkleri 1 yıl kullanmama rağmen hâlâ ilk günkü gibi.

Yorum bırakın